Главная » 2011 » Май » 3 » Спортивная площадка школы №4
23:32
Спортивная площадка школы №4

Администрация сайта MS узнала о том, что спортивную площадку которая располагалась на территории СШ№4 собераються закрыть.

МЫ ПРОТИВ.

В наше время молодеж любит посещать такие места. Вопрос: Зачем у них ето отнимать?! Или же вы хотите что бы дети мягко говоря сидели ТУПО возле своих компьютеров и деградировали только из-за того что комуто просто захотелось снести все.

Комментарий:

Совсем недавно на территории школы №4 появился новенький свежевыкрашеный забор. После этого все, кто занимался спортом, будь то футбол, баскетбол, или силовые виды упражнений не имеют возможности продолжать занятия. Забор закрыт. Однако на этом ограничения не остановились. Было принято решение демонтировать баскетбольную площадку...На которой из года в год собиралось большое количество молодежи...

Все кто не безразличен к етому не сидите сложа руки, нужно действовать.

Оффициальная группа ДВИЖЕНИЯ: http://vkontakte.ru/club26514855

Просмотров: 795 | Добавил: pozitiv4ik | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 7
7 pozitiv4ik  
0
ТЕМА ЗАКРЫТА!!!

6 pozitiv4ik  
0
Цитирую :

Здивувався діям нового директора ЗОШ №4, явно виражений неадекват, -перепрошую.
На пропозицію Сергія Цехмістера та Олександра Коваленка прохав депутата Полтавської міської ради Юрія Ісаєва звернутися до міського голови Олександра Мамая зі зверненням наступного змісту:

Депутатське звернення щодо
демонтажу спортивної площадки поблизу
загальноосвітньої школи № 4 м. Полтава

Полтавському міському голові
О. Ф. МАМАЮ

Шановний Олександре Федоровичу!

Одним із пріоритетів Вашої діяльності, як Полтавського міського голови, є створення умов для занять масовим спортом та турбота про здоровий спосіб життя місцевої молоді.
До мене, як депутата Полтавської міської ради, звернулися жителі вулиць, котрі прилеглі до Полтавської загальноосвітньої школи № 4 (далі — Школа). Нещодавно новий директор Школи І. М. Полтавець огородила навчальний заклад високим забором на замку. Після цього школярі та молодь у вільний від навчання час були позбавлені можливості займатися спортом (футболом, баскетболом, силовими вправами тощо). Однак, на цьому обмеження не зупинились. Днями директор Школи І. М. Полтавець дала розпорядження демонтувати баскетбольну площадку та спиляти обладнання для занять силовими видами спорту. Традиційно, баскетбольна площадка біля Школи була центром фізичного виховання місцевої спортивної молоді.
Переконаний, що такі дії директора Школи І. М. Полтавець суперечать Вашим пріоритетам діяльності щодо створення умов для здорового способу життя підростаючого покоління.
У зв'язку з цим, прошу Вас, Олександре Федоровичу, дати доручення уважно проаналізувати вищевикладені факти, вжити заходи дисциплінарного впливу на директора Школи І. М. Полтавець, відновити баскетбольну площадку та спортивне обладнання для вільного доступу місцевою молоддю.
Про вжиті заходи прошу Вас інформувати мене у передбачений законодавством 10-денний термін.

З повагою

депутат Полтавської міської ради,
голова фракції партії «Совість України»,
радник Полтавського міського голови Юрій ІСАЄВ

Не упевнений у 100%-й ефективності даного звернення, але буду вас інформувати про рого розгляд у Полтавській міській раді.

Пасувало би аналогічне звернення до О.Мамая направити від жителів прилеглих до Школи вулиць щодо неадеквату дирекриси. Головне - щоб було більше 25-ти підписів, тоді звернення вважатиметься колективним та розглядатиметься швидше і уважніше!
Можливо, влада й прислухається до молоді.


3 Павел  
0
Всем доброго времени суток!!! Чуть выше опубликована ссылка на группу, вступайте в нее, давайте объединим наши усилия!!!! Вместе мы сила!!!

5 pozitiv4ik  
0
Наш портал только ЗА!!!

2 Павел  
0
http://vkontakte.ru/club26514855

4 pozitiv4ik  
0
Мы ж указали ссылку на оффициальную группу))))

1 pozitiv4ik  
0
Не будьте безразличными .

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]